lite fördröjning på vägen

den okristliga timmen 03:00 jag sitter fortfarande uppe! Efter filmen besatt har jag alltid haft en skräck för att vara uppe den här tiden, men här i norrland är det svårt att vara rädd när det är ljust ute och fåglarna kvittrar. Jag har , som de flesta redan vet, sedan länge varit tillbaka i norrland, det blev inte den spontana resa som jag hade hoppats på men ändock lärorik och jag är tacksam över den gästfrihet som erbjöds. Jag kan berätta om mycket som hände på resan som roar många, tydligen, men jag har bestämt mig för att spara lite till mina framtida memoarer.
Som många av er vet bor jag numera hemma hos mina föräldrar, jag ska inte ljuga, det känns fruktansvärt tråkigt och som att man kommer bo hemma tills man är 30, fast samtidigt är det fruktansvärt bekvämt också. Min värsta skräck skulle nog vara att bo hemma hos mina föräldrar tills de dog och sen att bo i föräldrahemmet med en massa katter, aldrig städa, bara titta på days of our lives, äta frukt kakor och bara dricka coca cola. Eller min värsta skräck är att drunkna i ett hav av små plastbollar på McDonalds eller att glömma att ta på sig byxorna när man går ut. Men på något sätt så kanske det inte är på samma våglängd. Nu över till någon annan del av mitt liv
Vad är bra? Jag har bara blivit så arg på sistone på människor och utmärkelser! kultur eliten, domstolen... ja alla dessa människor som håller i hammaren som klyver de "bättre" från de "sämre". Let's face it people! Se bara på Idol, så mycket fruktansvärt som hinner passera under de minutrarna! eller carrot top, what's up with that? linda bengtzing? men tydligen finns det någon därute som gillar dem. Och jag respek... näe det gör jag inte, de är ju rent ut sagt bara dåligt. Cirque de soleil däremot, där har ni riktig talang! eller Kungen! jag menar, han är ju inte annat än en riktig hjälte. Hade jag sagt fel stad så hade jag skämts och gömt mig under en bänk i en vecka, men inte kungen! still going strong! Jag gillar kungen, dörfär får han extra många utropstecken av mig!!
Nej, klockan tre mina vänner, då är min produktivitet på topp. Det är jag och demonerna
and also, chokladprovning var inte alls som jag hade trott. och all choklad är inte gott. testa aldrig 100%kakao.. det smakar torrt och äckligt och inget som jag vill uppleva igen.
"I'm a nobody, nobody is perfect, therefore I am perfect!" - Daniel T
Varsegod, en upp och ner bild

inför en resa

Idag är det sista dagen I skellefteå, eller ja, jag har ju en dag imorgon också... men sen påkvällen imorgon så går tåget från Bastuträsk till Stockholm dör jag efter en timmes virrande ska hoppa på tåget till Nässjö och därifrån ska jag vidare till mitt ärade Vaggeryd. Sen blire bara en massa grillat, systembolag och härliga chokladprovningar blandat med redovisningar.
Jag ska tala lite om vänner... näää jag tror jag skippar det! men jag tycker att det är trist att det blir som det blir ibland...
Nu tror jag att jag ska titta lite på tågkraschar klipp så jag höjer adrenalinet lite till resan och kan leva i ständig panik.
BTW! jag tänkte åka vidare och hälsa på lite hos södervänner när jag ändå är därnere! hör av er om ni vill ses och har en sovplats till mig :D You got my number people!
"When you go home after this show I want you to blog about this band; I want you to post pictures. 'Cause if you don't, I'll fucking come to your house man and I'll kill your dog. And if you don't have a dog, I'll hurt the weakest member of your family!" -Aziz Ansari as Clell Tickle
itne min åsikt, men jag bara hörde det och var tvungen att visa.. jag ska inte döda eran hund eller the weakest member of your family.. ville bara förtydliga   :P

RSS 2.0