skräck blandad med horror

Igår fick jag den underbara och hemska idén att jag skulle ut på cykel upptäcksfär för att se om jag hittade någonstans. Började med att handla på konsum, där glömde jag såklart att ta en korg när jag gick in i butiken så jag tvingades bära alla mina varor i händerna, det gick inte så jätte bra, men jag överlevde. Sen cyklade jag vidare till den delen där alla stall ligger. Just där ser det ut som jag trodde att småland skulle se ut, små slingriga vägar med en massa lövträd. Cyklade vidare till "stan" som består av alldeles för många blomster affärer för att det ska var nyttigt! Kikade lite på tågstationen för att se om det går några direkt tåg till götet. men men...
när jag cyklade hem pratade jag med grubbis, allt var frid och fröjd, men helt plötsligt började det ösregna och tok hagla så jag vart tvungen att ta skydd i en busskur, jag var dyngblöt! (finns det ett ord som heter dygnblöt?)
till råga på allt cyklade jag jätte fel, men tack vare den tålmodige grubbis som letade upp en karta på internet hittade jag hem till torsbo igen. hängde upp min läderjacka och allt annat jag haft på mig på tork.. men senare upptäckte jag att min jacka blev förstörd!
det är salt ränder på den och lädret har blivit bubbligt :'( jag hatar det här!!!
jag tröstade mig med att titta lite på film...
jag hoppas att idag blir en bättre dag

och nu citerar jag! "Det var en väldigt fin vetelängd du skaffat till vårt produktionsmöte agneta. Det ska smaka gott..."
-alldeles awesome Sally

Framme i Vaggeryd och mitt nya liv

ja, hallå nu är jag framme i Vaggeryd. på två dagar lyckades jag och mina föräldrar att möblera en hel lägenhet. vart  två besök på ikea och flera timmar i bilen. Tidigt i morse for föräldrarna och nu är jag äntligen ensam i lägenheter. Luktar rök och är lite äckligt. men om några månader är det mest mina baciller i lägenheten förhoppningsvis.
Den enda som håller kontakten med mig är christian, skam på er där hemma som inte skickar några brev, skicka brev jag får ingen post, jag blir ledsen.
Men men, nu ska jag  fundera på hur långt söderut jag bor.. det är skandal!
Det jag hade sett mest fram emot var lövskog.. men det enda jag ser är tall och kalhygge...

"så fort det ska var något övernaturligt så skickar dein en dvärg"
-Sally

NY BIL!

ja, efter mycket om och men är bilen äntligen vår. gratis är gott, det var grannen Roffes bil förr, men han slutade köra den 98. Nu ska jag berätta lite kort om varför man säljer sin bil, eller som i det här fallet ger bort sin bil:
anledning 1
man har hittat en ny mycket finare bil
anledning 2
Bilen är urkass och orkar inge mer, det här kan vara en trolig enledning men det är inte den som jag är ute efter.
anledning 3
bilen har mordtankar
anledning 4 (Roffes anledning)
bilen låter så mycket att man inte hör frekvenserna från rymden som varnar om jordens undergång!

Vi gillar hippi Roffe som pappa tycker är fräsh, varför pappa tycker att Roffe är fräsh kommer i ett inlägg snart.

RSS 2.0