Lagomt arg till sommaren och studenten

Läs inte det här, ett emo inlägg utan dess like.  

Ja, har inte varit hemma på länge och det första färeldersarna gör är att förstöra mina planer. På torsdagen hade jag planerat en tripp till hopptävlingen som all of the people skulle vara med i, men näääe då. vi skulle ju fara till sappet precis den lilla stund jag skulle vara borta. Men det är ju såklart mitt fel alltihop. som vanligt.
nej, nu har jag varit lagom emo för den här veckan

det finns en städernas stad, men finns det ett ländernas land eller en människornas människa. många har påstått sig att veta men ingen har svarat.
dagens funderationer

Livet är uppdelat

Har ni funderat på hur det kommer sig att man en dag kan avsky att städa och den andra dagen bestämma sig för att gå igenom alla lådor man har i lägenheten och rensa?
Jag har haft alla slags teorier, allt ifrån sjukdomar till spindelmannen (om spindelmannen är en sjukdom är en fråga men inte har besvarat än). Till slut kom jag fram till svaret, livet är uppbyggt av faser, faser av vad vi gillar och inte gillar under vissa perioder. För mig började indelningen under Backstreet boys tiden, det var första fasen som jag var besatt av någonting, det följdes av en period då jag vart besatt av glasfigurer... jag håller fortfarande kvar vid sjukdoms teorin tror jag
Det jag vill komma till är att idag har jag städat i kompensation för min bortkommenhet på släktkalasandet.. ibland går man bara inte ihop med vissa människor. Min mamma påstår att jag gjorde rätt i att inte komma, även hon hade haft svårt att hålla minen. Men det var inte vad hon sa innan, måste ha skrämt grannarna med sitt gormande om att jag aldrig kommer på släkt kalasen
Nej, nu fortsättar städningen och packningen

Adjö så länge mina vänner

One day my father just said," Goddamn it, you're seventeen, stop being a fucking dinosaur and get a job!"
-Dr. Robert Doback

le grande adventure

ja, stort är ju bara förnamnet. enuiterna har sällan skådat en mer grande personesis som mig. (alla enuiternas ord slutar med ett -esis enligt dosojevskijs teori "enuiterna lever på savannen")
nej, nu är det dags att ta sig i kragen och springa dit vindarna för mig, mot fettsugningen!!!
en julskinka lagom till studenten.. hur kommer det sig att gud vill straffa sig med rödhet?! förbannelsen löd "du skall förevigt vara röd!"

nej, i min ilska till medmänniskans ord om att de har gjort allt de ska göra, ska jag väcka mitt ben ochleva livet i en symfonisk dröm.
allt för få människor använder sig av ordet symfonisk

heading for disaster

Mängden alkohol som man får i sig straffar sig i timmar dagen efter. Då ligger man i soffan och tycker synd om sig själv.. thank god for en egen lägenhet.
jag har också makten över liv, jag fick min blomma att leva igen efter andra döden den upplevde. En elefant om dagen håller doktorn borta från magen

nu ska jag fundera över cockerspanielns livscirkel och leva ett liv utan force


Början på ett masterpiece

Vem kunde tro att jag skulle börja blogga?
Jag har alltid undrat vad som lockar alla bloggare, vad är det som de får uppleva i sina bloggar?
so here I am, looking for another adventure in life, eller iaf den sortens äventyr som jag har råd med i dagens läge.

"For just one night let's not be Co-workers. Let's be Co-people."
 -Ron burgundy (Anchorman)

RSS 2.0