living la vida loca

ensam på en fredag kväll. vad har hänt? tragiken följer mitt liv, men jag är inte bitter för det :P jag är så ovan med att umgås med folk att jag ibland inte ens orkar prata i telefonen för att jag är upptagen med att sitta all alone och läsa en bok eller något. Dags att skaffa sig en hobby utom stallet.
Jag och indianen bråkade lite i förrgår, han har kommit på ett ful knep och börjat backa mitt i allt. Så jag blev lite arg och stod och stampade i backen i typ hundra år, så när jag skulle hämta honom igår så vill ehan inte in. Gick mycket bättre igår iaf.
Jag hatar att köra på oskottad väg, känns som att man ska åka i diket varje gång! varför skottar inte människor?

Jag har alltid undrat lite på det där med memoarer. finns det regler för hur gammal man måste vara för att skriva dem? jag känner ålderns höst, eller ja i detta fall, ålderns vinter. ÅLDERSKRIS! viste ni att jag har smlat på mig en massa studie skulder?? det känns bittert alltså, very bittert.

Måste försöka hitta en LIA med bokföring och ekonomi inriktning men förtfarande häst. Fy fan så djäkulskt onödig LIA. 9 veckor. Denna utbildning är ju sådär lagomt genomtänkt, alla som har gått den tidigare har väl blivit hotade så att de ska säga någonting snällt om utbildningen. Jag kan inte komma på någon annan anledning


"Gösta! det är din hjärna som talar med dig"

degen lever

"gösta! det är din hjärna som talar med dig!"

detta inlägg dedikerar jag till livet i det hela. ett av många

sitter i skolan och funderar över varför man inte kan äta plast. varför ska något som det finns så mycket av vara så onyttigt och äckligt?
den kan ni fundera på till nästa gång


adios amigos


förorten till landet

Vaggeryd, förorternas förort enligt mig. och vad har jag gjort idag? varit i stallet och försökt jobba lite i rundkorallen, gick inte så super som det hade kunnat.
Om bara Indianen hade förstått vad jar hade tänkt :P
Han blev super rädd för ena sidan av rundkorallen och vägrade gå dit, så jag satte mig på den sidan och började käka på moroten som jag hade med mig som godis om han var duktig. när jag nästan hade ätit upp den insåg han väl att magen vinner över rädslan så då gick det. :P

nu sitter jag och väntar på att annsie ska ringa, vi ska till Hok och he fast en ny toa sits på  hennes gamla lägenhet. Ett äventyr! jag hoppas verkligen att bilen startar, men det är minus 15 och jag har ingen motorvärmare så jag lovar ingenting!
tänk om man kunde styra över vädret

veckans eller kanske livets bästaste kommentar någonsin
"...det blev en säl utan ben!... eller en sovsäck.."

en buse among us

Länge sedan man bloggade sist, om det nu ens är någon som läser denna urtrista blogg. Idag ska jag bära en massa hö med Lina och de senaste dagarna i stallet har jag ridit ut med Maria och Baby he he, hon är helttokig i älgar! vissa hade hästaffischer på sitt barn rum andra hade älgaffischer

igår käkades det pizza med Hanna och Sofia och pratades ända in till sena natten, varför vi inte umgås mer när vi alla är här hela veckorna.. eller kanske inte alla veckor. vissa (inte jag) åker ju hem varje månad...

såg på stinsen brinner igår och emil i Lönneberga. Love it! stinsen brinner är brilljant! känt citat "det blev är säl utan ben! ... eller en sovsäck!"
käng sång "min broder sprang bort sig i skogen" från fruktansvärt gamla skillingtryck "min mor är död, min far är död, men min bror är dock i livet än"

dags att pallra sig upp och käka lite breafast


adios amigos.

spana in låten

thinking of you - Katy perry

misslyckande

var ute i stallet idag och for ut med Indianen, Lina red Micki. Indianen var super duper spänd och hoppade till så mkt att jag höll på att fara ur sadeln. hjälptes ju inte av att de kom en trav gubbe förbi. Men men, jag hoppade av och gick hela vägen. Indianen är så lurig, när man är på marken med han så är han inte rädd för något. Men när man sitter på då jäklar.

Jag har insett att mina dagar här inte fylls av så mkt liv enligt vissa. Men stallet är livet :) och min bil då så klart ha ha XD
Fiat Tempra bäst i världen

något som stör mig är människor som utnyttjar en. Om ni ringer så prata inte om some fucking shit som jag inte vill bli indragen i. Ta en pik!
och människor som bara tar och tar men ger ingenting tillbaka!!
jag blir tokig!

vill sova

Alltså helt otroligt. mitt öga gör ont än! jag rekommenderar icke till någon att slå sig i ögat med sopskaftet! alltså, jag trodde jag blivit blind först, men tuff som man är XD eller? jag bara gnäller. och nu kommer ett till gnäll. tenta imorgon och jag kan typ ingenting, det är inget som vill fastna i huvudet på mig. Tomorrow is judgment day. Som sagt, klarar jag det så ska jag dansa regn dans.

håll tummarna för mig, klockan 9 gäller det

gore tex

tacka gudarna för gore tex kängor och overaller! annars hade jag väl inte haft det å gött idag. vaknade sent och sen bar det av till stallet och indianen :) han var super duktig i korallen, lite små busig så han skrek lite :P galopperade både i höger och vänster galopp utan problem! världs bäst helt enkelt
kvällen blev det lite How I met ur mother hemma hos sofia med henne och Hanna. sen så vandrades det hem igen. TYdligen tycker hanna att det är jobbigt att argumentera med mig, är detta sanning? själv tycker jag att jag har ett ganska "open mind".

ikväll vart jag så himla sugen på att titta lite på spök dokumentärer, men då hade jag aldrig kunnat somna. klockan 03:00 är det demon timmen. det vet ni väll?? jag har sett Emily Rose alltför många gånger för att kunna ignorera det. Tragiskt att man ska vara så rädd för filmer. Men samtidigt så kan jag väl inte vara ensam om att tro allt för mycket på livets fönster aka televisionen.

dagens mest lysande låt
Katy Perry - When Your waking up in vegas

lite pics av handel

JAg kom ju på världens idé. varför inte lägga upp bilder på allt jag har köpt. kanske blir lite mer personlig blogg då :)

meaning of blogg

Jag har tittat lite på min blogg och insett hur tråkig den är. MEn jag känner att jag måste få förklara varför jag gör detta. Jo, det är för att om jag skulle få altzeimers så kan jag se tillbaka på den här bloggen och kanske se en liten del av mitt liv. Detta är det underbara med dagbok på internet.
så nu komer följande:

Idag körde jag och HAnna till IKEA för lite shopping, körde vilse för det första och insåg vikten av fungerande spolarvätska. Såg verkligen ingenting så vi bad för våra liv. Sen blev det många timmar inne på IKEA  inhandlade

en snygg kudde som ska ge personlighet
ett stycke sängbord
en stor rund snygg bricka
ett skohorn
en matlåda
en "här-kan-du-ha-ditt-schampo-hänga-upp-på-väggen-sak"

underbart
tyvärr blev det inge bearnaise som jag alltid käkar när jag är på IKEA utan det blev en kardemumma bulle och lingonsaft för 12kr. jag älskar lingon saft. Hade tänkte köpa hem lite men hittade det ej. sorg i mitt hjärta :/

Sen blev det en mörk hemfärd.

jag vill bara säga att det är svårare än man tror att sätta ihop ett sängbord! jag tvingades skruva upp flera saker för att jag gjorde fel! det var som ett pussel med miljoner delar som man skulle sätta ihop om man inte hade armar skulle det vara svårt. Nog för att jag har armar och den bara bestod av, ja det räknade jag faktiskt inte, men den bestod av färre än 20 iaf. trä och grejjer, mkt skruvar. de använder sällan spik IKEA. HAHA, påminner mid och sweden v.s USA! se den om ni inte har sett den. Finns på min Facebook på mina länkar. bara att klicka på länkar. Inte för att jag ärett data geni, men svårt är det inte.

ja ja, nu är det väl dags att sova bland dunet.
jag har INTE dåligt samvete. Intalar mig själv att det är för the greater good

tillbaka till livet

nu känns det som att man är här igen när man har varit i stallet en dag :)
klockan 10.30 startade jag min biltur till stallet, tyckte ju inte att det skulle vara så jäkligt svårt att hitta dit när man har åkt och cyklat dit X antal gånger, men på något sätt lyckades jag iaf. Tvingades köra tillbaka och sen ta en annan rutt till stallet. I stallet möttes man av Maria och Frida så ut på äventyr i pudersnön! fina ängar att tok galoppera på med mer eller mindre kontroll. De skojjade verkligen inte när de sa att Indianen hade blivit så tung på bettet sen man var där sist. Det gick inte att stoppa han! inte roligt alls så nu blir det ännu mer dressyr arbete. Sen kom Lina och hovslagaren som skulle sko Micki och indianen. Indianen skötte sig exemplariskt, hovslagaren var beyond awesome! Marita.. måste komma ihåg det namnet. Super trevlig och visste vad hon pratade om. Sen skulle hon sko micki, jag tror aldrig att jag har haft så dåligt samvete i hela mitt liv! det känns ju som att man borde ha sett något. Mickis hovar är en super katastrof, hon belastade hela hennes tyngd på en super liten del av hoven... behöver kanske inte säga mer. Detta kommer jag aldrig att glömma.

Imorgon blir det IKEA med Sofia och Hanna! IKEA, åh vad jag har längtat till det underbara IKEA. Bearnaise. planerar att köpa med mig lite av den yber goa lingon saften!!! love it
vem behöver vänner när man har IKEA?

btw, snart kanske man får tanka första gången här i vaggeryd, spännande!! :)

PET

resan

alltså, bilresan från skellefteå till vaggeryd började illa. bilen började spruta olja när vi var i umeå, där stod jag i kylan och torkade olja och var förbannad. bara att åka hem igen. pappa fixade bilen på ett kick och klockan kvart över 6 startade den andra resan, denna gång fick syster köra. men vad hände?

allsång
ren fara
sladd
tokiga helljus extremister
mer allsång
körde in lite i en stolpe
käka gegg macka
säg döda lastbilar
körde förbi en död ung kille
tystnad
seg körning
tankning
Heby!

idag påbörjar min ensamma resa till vaggeryd, hur många rondeller som helst på vägen som man ska hålla på och krångla i. Jag önskar att jag hade en gps så att jag vet när jag kört vilse.

håll tummarna för mig

and we embraced 2010

ett nytt år med nya löften. vad kommer jag ihåg från 2009? jag tog studenten, flyttade från min första lägenhet i btk,  flyttade till småland, sa hej då till Påliann, träffade Indianen och säkert en massa andra trevliga saker som jag inte riktigt kommer ihåg just nu. Ett trevligt år var det iaf.
Nu är det ett nytt år, och då skall det satsas! hurt hurt och jobba säger jag bara.

till skillnad från alla andra så hade jag en vit nyårs, jag spenderade den hemma hos Evelina tsm med henne och suss. Vi käkade inbakad flaskfilé (MUMS!), choklad efterrätt och ostbricka :) vid tolvslaget stod vi längst uppe på vitbergsbacken och slogs om plats. vad lite fylle chaffis åt Hampus och syrran och somnade klockan 5 på morgonen. det var så jag firade det nya året.

och vad händer idag, pappa kämpar i garaget med min bil och jag sitter inne och skriver ett trist inlägg. Men jag ska säga er en sak, mitt liv är inte så spännande. Men till nästa inlägg lovar jag att jag ska försöka att ljuga lite så att det blir lite mer spänning

RSS 2.0