körandes på de småländska äventyren

Idag vare shopping dag med emma! mot a6-center och vidare! resultatet av shoppingen:
två SB12 på super pris
foundation från Oliv
och i Helens ära fick jag lite hjälp med ett ljusfat som jag ska ha in my kitchen :)
Bearnaisen på IKEA var god som vanligt och bilen var awesome som vanligt.

Imorgon kommer tycligen alla köra föreläsning via nätet utom jag... jag kommer att sitta ensam på skolan.. all by myseeeelf! men sen tänkte jag att de har det nog lite tuffare, de dära som inte har tresiffrigt belopp av vänner. För det är väl lite det som räknas i dagens samhälle?


"You can only talk rubbish if you're aware of knowledge."
-Karl Pilkington

....but in a bad way...

Här sitter, jag i godan ro och helt plötsligt sätter det sig en fluga bredvid mig! mitt i denna kalla vinter, och jag tvivlar på att den kom nyss. Tankar dyker upp i mitt huvud, hur länge har den varit här? har jag sett den förut? Vart har den varit? har den ätit på mig när jag sov??? FREAKY! ´Men mitt vuxna och mogna jag går och hämtar en tidning och slår ihjäl den äckliga saken, sen sopar jag ner den i sopkorgen... och precis, vi den handlingen, kände jag hur vuxen jag var. att döda en fluga är en sak, men att den sopa ner den i sopkorgen. Jag försökte förklara det hela för Caroline, men jag tror inte riktigt hon förstod mig.
på tal om flugor började jag ätnka på den dära snubben med flugkonst


I don't know why I ever come in here. The flies get the best of everything.
-otis criblecoblis

sanningsenlighetens katasrofokala konselikvenser

Varje dag vaknar jag och förväntar mig att jag ska göra great things som att göra klar alla skoluppg eller att skriva lite poesi! men ingenting händer. Det enda jag gör är att undvika det jag måste göra...
Men imorgon är det handledningsmöte som gäller! jag ska ha något att presentera tills dess! bara för att ta rast när det är solsidan!!  Ja, det är precis det jag ska göra.

Idag tänkte jag mycket på saker, och jag vet att jag kom på något som jag skulle dela med mig till er av.. men jag är rädd att jag har glömt det. well well, nästa gång då
kan tilläggas att jag har sett en trailer till en film jag tror jag ska ödsla lite min tid till att se
The informant
se trailern!
http://www.youtube.com/watch?v=uV2z1M2SfJY

snart är allt detta över. ett diplom till arbetslösheten!
jag och lillen ute på äventyr!
Once upon a time så var jag och en liten tinker ute på äventyr på gotland...


trevligt sällskap och bonaqua

Idag har jag varit med Värnamo people! mitt på dagen kom de i sin fina lilla svart bil och hämtade mig. VI åkte vidare till jönköping! Första butiken vart New Yorker.. vad det nu var för en butik. en massa clothes... jag kände mig snål och sen gick vi vidare, där stötte vi på diverse broschyr utdelare. Det var precis som att de hade någon slags tävling för de vad hur många osm helst! Medans sandra plockade på sig broschyrer om krav maga gick jag förbi ett ställe där de delade ut gratis elmockajänger! (sånadära saker som man pluggar in i eluttaget och man får flera eluttag) jag gömde den, och gick sen förbi där en gång till och vips så hade jag två! Den enda lagen jag bröt mot var moralen.
sen vart de Lagerhaus där jag inhandlade en blivande present och två snygga thé burkar :) härligt! loving das LAGERHAUS!
och på kvällen blev det BIO, någon slags Focker film.. Men den var ganska rolig ibland måste jag erkänna :) trots sin amerikanska humor.

Det mest otroliga som hände idag var nog Jehovas vittnen. De ringer på min dörr, jag öppnar och de börjar fråga saker om gud och berätta om edens lustgård och diverse annat, jag är hövlig och lyssnar. Sen, precis när de går till nästa dörr utbrister denna bittra tant att jag kan ju iaf öppna och säga att jag inte har tid med dem. Och jag tänkte "nej, vissa saker kan jag inte tolerera!" så jag säger åt henne: Jag har faktiskt varit borta och jag öppnar när de ringer på! även om detta nu inte var sant och jag faktiskt vid flera tillfällen inte har öppnat dörren efter jag tittat i titthålet, så kan jag inte stå där och ta skiten... här ska inte hon komma och hoppa på mig efter jag har varit hövlig och lyssnat på nonsens! nej vet ni vad. Jag kommer inte att öppna för dem igen...

det var min dag det :) nu ska jag dricka bonaqua och titta lite på internet


i sin helhet

Jag äälskar listor! Jag skriver dem, men jag genomför sällan alla.. det roligaste med listor är när man får stryka över the tasks som har gjorts. Idag har jag ex. fått kryssa över: Lathet och diska 25% plus att jag har målat ännu ett lager på en av köksstolarna. Men jag tror att målningen är förgäves. Den blir ju aldrig svart! så nu har jag gett upp och fortsätter sticka på mina provosoriska tofflor. De kommer att bli awesome! eller, njae.. men förhoppningsvis så kommer min slutgiltiga produkt bli mkt bättre.
Mina planer för dagen tror jag blir att ta en liten promenad, skolarbete och sen kanske det går någon bra film ikväll! man kan ju alltid hoppas. Sen tror jag kanske att jag skulle vilja stöka undan lite av min packning som fortfarande är kvar sen min arrival. Jag skäms varje gång som jag tvingas öppna dörren! Om huset skulle börja brinna så tror jag att jag, innan jag försökte fly, skulle städa lite. Så att brandmännen inte skulle se hur sluskig och äckligt ostädat jag har det hemma. Ni läser nog det här och tänker "nej men klart hon inte skulle göra det, ingen är väl så pedantisk?!" Men ärade medborgare och medmänniskor, det är jag! i smyg... Så kanske jag iaf skulle diska klart allt och slänga lite grejer så att jag slipper brinna upp levande.

När jag åkte ner till Småland så stannade jag hos mina ärade släktingar i Heby. Jag och min Kusin Jenny satt och diskuterade opposable thumbs (om det nu är så det stavas) och jag konstaterade att de verkligen är helt marvellous! än idag kan jag komma på mig själv med att tänka på det. Jag brukar testa att göra saker utan mina tummar, bara för att se hur det skulle vara att vara någon utan tummar! och jag kan tillägga att det är väldigt svårt...
Så om jag förlorar mina tummar i en hemsk olycka så ber jag er, mina medmänniskor, att skaffa mig en robot arm. För utan mina tummar så hag jag ingen användning av mina naturliga armar längre...



a story of the impossible

idag har jag gjort lite lagomt lite saker. Har suttit och kollat efter praktikplatser i panik! samtidigt som jag har lyssnat på ljudboken "outlander" av Diana Gabaldon. Nog för att jag har läst böckerna X antal gånger. Men jag kan känna att det blir lite skillnad när man får höra den med skotsk dialekt. Har även passat på att börja måla mina stolar, ett flerårigt projekt. Köpte färgen på IKEA förra året, men kan säga att färgen inte riktigt håller måttet! Jag har målat över färgen 3 gånger redan och den ser fortfarande bara ut som om någon unge har gått bärsärk med en kol-bit.
Här i Vaggeryd inser jag fördelarna med att inte ha några vänner, man hinner ju pyssla... eller rättare sagt, man gör allt för att få slippa göra  skolarbete. Nu ska jag lära mig att sticka igen, jag har redan en design på ett par tofflor som jag har insett att jag måste ha! sen ska jag köpa in lite läder. It's gonna be awesome :D
Nu ska jag fortsätta med att lyssna

It's been a while

Ja, vad ska man säga. Nu känne rjag att det kanske är dags att ta upp bloggandet igen, det var ett tag sedan, och ajg vet att ni bara läängtar efter ett nytt inlägg av Antonio Johanssone!
Det har kanske inte hänt så mkt sen senast, jag har varit lite på LIA på håknäs hästbruk och på Granngården i skell hell, sen blev det jul och sen blev det latandet. Jag befinner mig faktiskt i skellefteå just nu! tack vare det underbara internet har jag kunnat vara med på lektionerna :) känner sig lite som en data nörd när man sitter där med sitt headset, lite som polia eller telefonförsäljare eller vilka det nu är som sitter men sådana saker.

Kan ju roa er med vad som händer här idag, INGENTING! eller ja, nästan ingenting, jag har letat lite på nätet efter min nästa LIA utomlands :D och sen så har jag även passat på att städa lite helgstädning, allt för att slippa hjälpa med renoveringen i min systers nya lägenhet. Man kan ju bli lite less  ibland serruvettu, har spenderat två hela kvällar där! ja, skandal .. jag vet. men nu kan jag ju passa på att dammsuga istället efter jag har hämtat suss. Hoppas min fina PET startar :)
Nej, det var faktiskt min updatering, hoppas jag hinner utföra lite greatness till nästa gång, vilket jag LOVAR ska bli inte allt för långt bort :)

piltre! :)
Inte smickrande bild kanske, men jag saknar gotland!!
på bilden: jag på smokey och lisa på tim
personlig kommentar på det hela:
"Vad skulle Mats Mellberg säga?"
 ha ha
sommar!

RSS 2.0