wheeeee

premiärturen med indianen i skogen gick finemang :D hemligheten- western långd på tyglarna :P For iväg med Maria på Elfie och Elin på Baby. plus grader och sol, kandet bli bättre? skulle inte tro det..
tittade lite på sci fi, en tragisk stund, men jag är fast i legend of the seeker! ha ha, fy satan vad jag inte har ett liv.
typ ett ton läxor som bara väntar på att ska göras och jag väljer att sätta mig framför TVn eller läsa min super awesome bok. Ni som inte har läst Diana Gabaldons roman serie borde läsa den! klår twilight anytime
AWESOME
böckerna är beyond awesome!
även suss är helt besatt

mitt samvete går inte att bota

fem dagar... fem dagar! i femdagar har indianen inte blivit motionerad!! herregud, jag måste ju vara världens sämsta människa. Igår var jag alldeles för trött efter heldag i skolan med bokföring och att det var snö överallt så jag var rädd att fastna på vägen. Idag vaknade jag med världens nack ont! herregud så ont det gjorde. Men imorgon spelar det ingen roll om jag måste amputera huvudet eller ej. Men jag ska och jag upprepar SKA till stallet imorgon om jag så måste paddla på min TV bänk
Min TV bänk från IKEA... Ikea.. dreggel dreggel

Sitter just nu och blandar mitt TV tittande, zappar mellan det okända och crocodile dundee, programmen är ganska lika varandra ibland. btw. en av medierna har på sig en tröja som kostar runt 1500kr.. jag vill ha en sånn någon gång.. när jag har gått ner i vikt ... ÅÅÅÅH denna vikt som styr mitt liv. alltid klagar jag och alltid drar jag upp det. Men kära läsare (som är mainly me) vad ska jag annars fylla ut min blogg med? Har insett att detta är med som en dagbok så jag ska satsa på en ny blogg där jag ska skriva ner lite tankar om livet med inspiration av dagliga intryck.

"Max en hockeyfrilla per stad"

ett lyckligt slut

Låt mig berätta om denna dag. Steg upp tidigt för att plugga hemma hos giggi, satte mig i bilen och konstaterade att det behövdes med bensin. Åkte till shell och kände mig nöjd som tryckte på kvitto. I min nöjdhet glömde jag att sätta i tank locket och stänga luckan och körde iväg till giggi. Det är inte en bra idé att försöka svänga i 50 km i timmen så bilen fick världens sladd men jag överlevde. Tyvärr var det ett par pensionärer som såg mig så det var ju bara pinsamt. Lyckades sen parkera i snövallen utanför giggi och fastnade så jag tvingades kliva ut på passagerar sidan.
ja, det var början på min dag... Jag körde tillbaka till macken för att leta efter tank locket och hittade det faktiskt :) men det var någon som hade kört över den så den var helt kraschad :( Men nu är ett nytt tank lock inhandlat och jag fick mig ur snödrivan helt själv. vuxenpoäng!!

dagen slutade wonderbar när jag red indianen för första gången på 1,5 månad. Vi var i rundkorallen med red utan tyglar och han lyssnade. Happy days :D
konstaterade att han kanske skulle ha gjort sig bättre som western häst då han blir så himla spänd när man tar tyglarna. Men man får väl jobba på det. Imorgon är en ny dag

vill bara avsluta med att det är pinsamt att köpa tank lock.. alla vet vad man har gjort

ibland vill man bara storma ut

U know who U are. well done!(detta syftar på rubriken)

Har ni någonsin undrat vad som hade hänt om.... och jag säger om för att det är många saker som man vill ändra. Men just nu försöker jag leva efter att inte ångra något och keeping it real!
härligt säger jag, och befriande. Kollat lite på OS, lite stolt över sverige måste jag säga. Att detta lilla land kan hävda sig i något är en bedrift. Tänk så många miljoner USA har att välja på ... eller ryssland för den delen, sverige består endast av 9 miljoner och ändå finns det världsliga superstars among us! det är Wonderbar

på tal om saker som börjar på W, nazisterna lever kvar. Wolksvagen är tydligen grundat av Hitler, en av många saker som jag fick lära mig när jag var på visit i sveriges bollywood, Värnamo. Sandra och David måste vara bland de trevligaste människorna jag har mött (hoppas att ni läser det här så att ni bjuder med mig nästa gång ni ska på Laserdoom) ;)

Idag konstaterades det också att jag verkligen är otursförföljd. Men jag förstår pensionärerna, det är viktigt att ha rena underkläder... och det är viktigt att raka benen. Speciellt när man ska ut och rida på en häst som bara blivit arbetad med från marken den senaste månaden. Om man bryter benet vill man ju inte direkt ha håriga ben! pinsamt.. Påminner om när jag stukade foten i 6:an och hade sånna där strumpor som luddar ner ens fötter. Dessa luddiga fötter åkte genom hela sjukhuset... tider
men ångra ingenting och all makt åt Tengil vår befriare!


information

vad kommer jag ihåg för konstiga saker? jo, jag kommer ihåg att människan kan lagra 15 kg bajs i tarmen.... äckligt men sant. Jag säger bara "thank GOD att jag inte är en obducent"

har beställt lite grejjer på the internet, lite books och stuff.:) nu väntar jag bara på ullared så att man kan shoppa lite till :D

många grupp arbeten i skolan nu, mkt som ska göras, känns för första gången som att man verkligen går en utbildning! och imorgon ska jag giggi, hanna och maria samlas och plugg lite. har bokat en sal på kreativ arena och allt! vuxen poäng tack :)
någon som kan något om working equitations framtid? tacksam för svar

sitter just nu och konstaterar hur mycket dun som har spridits i mitt vardagsrum/sovrum.. alldeles för mycket för att det ska vara hälsosamt. och påtal om andra negativa saker, båda mina ridbyxor har gått sönder. på samma vecka!! ena har gylfen gått sönder på och det andra paret har spräckt sig i sömmen. tänk om man var en sånn som fick saker gjort direkt..
nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite säl-jacke-litteratur

knarkar rascal flatts för tillfället
country har satt sitt spår i min hjärna

man ska skatta sig lycklig

om idag vore min sista dag så vore det kanske inte den bästaste, men helt klart super trevlig! :D
stackars Maria har fått stå ut med mig på sistone, jag antastar hennes stall hela dagarna! Indianen, jag, Maria, Meija,Svea och Cujo har varit ute på promenad två dagar i rad nu :) jätte trevlig nu när det är en massa snö. Toy, lill shettisen utmanade min bil idag när jag körde in på gården, vart lite chicken race he he, men for real people, han utmanade typ bilen och jag tvingades hoppa ur och kasta iväg en mini bit morot så han skulle flytta på sig.
Efter prommen iaf så tyckte indianen att han skulle jaga hund, jag vart så chockad att jag inte riktigt visste hur jag skulle reagera, han iaf dra bort han innan han tog en tugga av Cujo. Indianen var ett monster!!

jag har sutit och kollar lite på facebook och konstaterat att mitt liv inte är så studentigt som jag andra människors liv. Inte för att jag klagar då jag är som en pensionär, men samtidigt så skulle det vara trevligt att får ringa fylla samtal ställt för att ta emot dem. Ett tragiskt liv i det bittra småland. Imorgon skall det handlas Mat och spolarvätska samt fara till stall och mest troligt nöta rund korall men monstret.

adios amigos

btw, är det ens någon som läser min blogg numera?

the road to greatness part 1

när man går projektledning eller andra lagomt hippie kurser som ska hjälpa en med det så kallade "självförtroendet" brukar de alltid säga att man ska säga att man är bäst till sin spegelbild varje morgon. BULL SHIT!
vad ger det att säga det till spegeln? man ska gå ut med det offentligt och skrika det till alla så att de fattar vilka losers de egentligen är jämfört med en själv. for let's face it, det är ju ingen som kan vara lika awesome som en själv.

it´s a new day

Idag var en good day :) började med att vara i stallet och löslongerade Indianen i rundkorallen när Maria tittade på. Han var on his best behaviour, trist att hon inte fick se hans dåliga sida bara XD istället för rund koralls narkomaner skall nu börja tönköra! finally sen löslongerade jag Marias häst Elfie :P bus hästen hade aldrig gjort det förr så det blev lite räser och lite att inte lyssna på mig. Men super duktig ändå. Sen kollade jag mailen och såg att min LIA kanske löser sig, ska bara boka möte med Charlies häst och hund i jönköping så de får se om jag är störd eller ej :P blir spännande. Kommer garanterat att göra bort mig säger jag bara. Men det känns bra att vara kvar i vaggeryd så att man får spendera den sista tiden med Indianen innan han försvinner :( sadness. Live well

snart är det dags

nu är det bara någon vecka kvar tills trippen med klassen till ullared! längtar. Jag har sparat pengar för denna resa, där skall det handlas säger jag bara. Måste berätta lite om mina tankar kring pengarna som jag låtsas ha. Varje gång jag går in för att fixa med tråkiga räkningar blir jag alltid chockad över att jag har pengar, det är som att jag dämpar den inre revisorn inom mig som säger att ingenting är mitt och jag egentligen ligger på minus. Men det är ju nu man är ung.

Dessa dagar i Vaggeryd har sin charm, eller så inte. Dagarnas höjdpunkt är stallet, och just nu går det inte så bra där heller. Indianen är inne i någon slags trots ålder och tycker att det är roligt att prova mitt tålamod. Har inte så mycket kvar av det ska jag erkänna. Tillbaka i lägenheten förundras man över hur mycket man hinner stöka ner på bara några minuter. Det är ju som ett helt projekt att hålla det rent! ännu ett problem i min värld. Skrev klart min läxa idag btw. det blev inte ens en halv sida om "vad jag gör om 5 år". Helt värdelös hippie uppgift. Det är väl klart att jag fortfarande är Awesome samt äger ett litet land i alperna som jag har döpt efter någon lång distanserad släkting som antagligen aldrig hört talats om autobahn eller en tandborste. Mina kommentarer till uppgiften som jag planerar att skriva imorgon kommer antagligen att bli längre än svaret på uppgiften.

Hästentreprenör... yeah right. Man blr ju inte som de som pluggar till läkare och får kalla sig doktor.. dr. Johansson låter bättre än Hästentreprenör johansson. Låter ohyggligt pretantiöst och introvert. hehe, introvert he he

nej, dags att sova, god natt ni som orkade läsa inlägget

RSS 2.0