ICA har skickat pesten till min sallad

Idag skulle jag göra en sallad, men fann till min förvåning att de istället för en fräsch sallad hade gömt en äcklig sallad med larv och larvbajs i. Härligt. Nu kommer jag inte våga äta sallad igen. Larven var grön med en massa fötter på och den var ugnefär 4cm lång. Så nu pratar vi inte mer om den saken

Jag hittade ett trevligt klipp på youtube också sök på tomteturk. Den var ju hur kul som helst, men det kräver att man har sett skogsturken först.

Ända sedan jag flyttade hit har jag sagt en sak varje dag, och det är att jag ska städa min lägenhet. Jag har gjort det några gånger så jag är inte helt äcklig. Men jag lyckas ändå damma ner och ha hur mycket papper och böcker som helst överallt. Förra veckan hade jag skapat en heltäckningsmatta, jag kan fixa en hos dig med! men du får stå för material och resekostnader.

Imorgon ska jag till Indianen och på äventyr, och ikväll ska jag betala lite räkningar.

dålig på att uppdatera

man tar sig inte tid längre till at syssla med det, som i det här landet är bland det viktigaste som finns, att blogga. Det är bara så att den ligger långt ner på listan av prioriteringar helt enkelt. Men vad har hänt sen sist? ja, den rätta frågan är kanske egentligen vad har inte hänt? ;)

I skolan sysslar vi med marknadsplan, har ny som heter Marcus som analyserar människor och sprider skräck. Sen så ska vi ha någon som heter Holger på tisdagar.. vem det nu är återstår att se, jag var hemma idag.. Idag är en dålig dag för att röra på sig konstaterade jag och min kropp. Men jag måste säga att jag faktiskt har hållit mig relativt frisk, och även om jag inte mått väldans bra så har jag varit i skolan. Jag kan ju bara påminna mig själv om den ödesdigra morgonen efter... något man aldrig glömmer.

Pappa har varit vänlig och skickat lite nödproviant via posten Inglorious bastards och nya wallander. JAG KOMMER ATT ÖVERLEVA!
Sen har jag konstaterat att det nu är 24 dagar kvar till hemfärd! jag har inte bokat resan till stockholm än, men det gör jag snart. Bara jag kommer ihåg. åååh, nu när jag skriver så kan jag ju berätta att mina drömmar har fallit. Men det kan vi ta mer om en annan dag.

Har ni någonsin funderat över vem som uppfann dörren?

I götarnas och feskekörkans stad

andra dagen i göteborg, kom hit onsdag vid 3 tiden och har varit här sedan dess. Igår pluggade jag medans christian var på chalmers och hurtade, sen blev det snusk film med Kasia och christian ""factory girl" som handlar om andy warhol Edie sedgwick och en massa andra underliga m'nniskor som man inte vill träffa på en mörk plats.l iofs så vill jag helst inte träffa någon alls på mörka platser, än hellre vara på mörka platser.

Idag har vi iaf vandrat på staden, Marcus kom hit med tåget på dagen med en trunk som inte bara dödade förbipasserande utan även mig. Jag har hållit på att falla flera gånger, men när jag tänker på den underbara tomat telefonen så går det inte att vara ledsen längre, eller upprörd över de två hemlösa tanterna som jag såg idag.

Om jag vore en igelkotte så skulle jag bo på en plats som man kunde äta mycket ost på. kanske under en altan någonstans. jag ser falurödfärg!

Dagens mode är inte för mig... jag är ett tält i tagel förpackning.

Maria hade lagt upp en bild på Indianen och Gandhur på facebook som jag ville visa er :)
Gandhur är en islandshingst på 4 år som går i samma hage som Indianen :)

bäst i världen!


RSS 2.0