the bitch is back

Ja, nu är man i stan igen.
efter en lång semester ifrån elektronik har jag återuppstått.
Vad händer just nu? jag sitter i köket och gömmer mig, min  familj sitter och ser den absolut pinsammaste filmen :helt värdelöst om jag får säga det själv.

Sen har man ju lite news också angående juklappar.På julafton fick man ingenting mingdre än en super bil! (även fast jag måste betala mer än hälften själv)den är världs bäst!!!
och här kommer en bild:
att ni är lagomt avis :)

fattig

Då är man fattig igen då, alla pengar som man har sparat går åt här i Visby. Anlände igår med färjan (åkte helt själv!). Det är tur att man är från norrland, men kan använda det som ursäkt när man inte fattar hur man ska göra. Kom väl till pass när jag inte visste hur jag skulle lämna in bagaget :P Det måste ha varit den tråkigaste resan ever också, satt bredvis en massa franska tjejer som satt och skrattade och skrek hela vägen.
När man åker ekonomi biljett så sitter man i restaurang delen, man vill ha en plats på en soffa i ett hörn, tyvärr fick jag hörnet som låg bredvid soptunnan och där man lämnade brickan. jag kände mig smutsig. Och ni som har facebook kanske såg att jag til och med kunde skriva några rader på internet på båten! evolution!
Idag har man shoppat en massa i visby, julklappar och lite kläder till mig själv. Spräng omkring i mina stövlar, även fast de har en pytte klack så var det typ super jobbigt, man halkade och höll på att slå ihjäl sig. Visby är en dödsfälla! Och jag käkade kyckling köttbullar till middag.. he he he kyckling köttbullar he he
sen har man uppdaterat sig lite i how i med your mother. Polle är på jobbet, kommer hem vid halv tio. Tills dess ska man ha diskat och gjort varma mackor...
spotify är min vän!
dagens låt "if today was your last day" - Nickelback

Man säger en sak men gör en annan

kära församling

Idag hade jag planerat att verkligen gå igenom alla lådor och skura varje vrå, handtvätta etc etc MEN inte gjorde jag det. Även fast jag sa att jag gjorde det till vänner, jag är mänsklig och hoppas att jag inte kommer att straffas allt för hårt. Köket är hyfsat städat, satte in alla räkningar i en pärm och alla andra papper i en annan pärm, sen har jag sprungit fram och tillbaka med gammal reklam till containern som ligger flera meter ifrån min lägenhet (minst 200m!!) sen har jag nästan packat, jag är inte klar än... Problemet med mig är inte att jag tar för långa pauser, utan att jag tar för MÅNGA pauser. Men jag är ändå lite nöjd över hur slutresultatet blev. Tyvärr sitter jag på skol datorn och därför kan jag fortfarande inte ladda in bilder så jag tänkte kompensera med några bilder som jag har på datorn.


Påliann och jag försöker posa för kameran, tyvärr gick det mindre bra...

Jag var lycklig. Påliann var inte lycklig


missbrukare

dagens låt är "Yes we can" a tribute to Obama
det bara hände

Ibland så finner jag mig själv i Burträsk igen, det är de dagarna då jag sitter vid köksbordet istället för golvet i mitt vardagsrum. Det är helt enkelt dags att byta upp sig och förändra vardagen! jag är en riktig Vilde.

Idag kidnappade jag lite människor. Så om ni ser mig on the news så behöver ni ju inte vara allt för judgmental. Jag hade faktiskt en plan, och det var inte tänkt att jag skulle åka fast. Vi red i natur reservatet och på den långa raksträckan så tävlade jag och Maria, he he. Lät lite som en Cowboy eller någonting annat som skriker "JAJAJAJA". Indianen tyckte att det var skoj, and so did I. Sen träffade vi på några underliga jägare mitt inne i skogen som satt och rökte pipa och berättade om den gamla goda tiden. Ja, bättre var det förr när det inte fanns någon gammal god tid att prata om!
Det var iaf sista ridturen för det här året, kommer att sakna det.

Jag har alltid undrat över hur man ska bete sig hos andra, jag satt hos giggi och såg hur alla hennes charmerande barn spräng omkring när vi satt och skrev på datorn. Det finns ju tillfällen då man ska skratta och tillfällen då det är förbjudet när det gäller barn. Tydligen är de extra känsliga så jag har därför börjat använda mig av det kända uttrycket "stone face". det hela går ut på att man sitter exakt likadant hela tiden. Vad gör man inte för att slippa missuppfattas

Försökte nyss att lägga in alla bilder från mobilen på datorn och lägga in lite pics i bloggen. Men sen kom jag ju på att jag sitter på skol laptoppen så he gick int! men, gråt inte för det. När jag kommer hem till skell hell så ska jag berätta om alla mina äventyr och kanske visa er alla ärr som jag har fått av detta småland.

All is fare in love and war and Småland


julstädning. check

I flera veckor nu har jag sagt att jag ska julstäda. Men idag gjorde jag det! jag la allt jag hade på bordet på golvet och sen la jag ut en ohyggligt ful duk som jag införskaffade i Ullared tillsammans med julstjärnan som jag numera har i fönstret. Grattis till mig

En lördag kväll och jag sitter ensam i min lägenhet och försöker hålla mig updaterad på världen, Tydligen vann den där Erik i idol om jag uppfattade det rätt. Idol... det har schangserat en aning. eller hur man nu stavar det.

Kvällens utnötta låt är Lady Gaga feat Beyonce - Telephone
What's up med alla Celebreties, de tar ju på sig allt möjligt nuförtiden, eller så tar de inte på sig någonting alls. omg, jag blir ju nästan rädd när jag ser någon artist springa omkring med en stor järnboll runt sig och det påminner mig direkt om filmen "Bubble boy" obehagligt.

idag har jag också varit ute och ridit med Frida, en lugn skritt tur ute i skogen. Fy så kallt, och det värsta var ju när man hoppade av med sina iskalla fötter! Det blir nog bättre imorgon när man cyklar tillsammans med Elin till stallet. Hurt hurt.

"...and the prince climbed up Rapunzel's hair to the top of the tower and said, "Come with me, and we'll live happily ever after." Then Rapunzel left her plastic bubble and died. The end."
-Mrs Livingstone Bubble boy


Har galopperat snabbare än arn!

Vilken dag alltså, började med att man väcktes av Giggi som är så tålmodig även fast jag försover mig.. Sen for vi till stallet för en vild uteritt, Herregud vilken jäkla fart alltså! det gick väldigt fort, Giggi is wild! och tänk på Frida som red barbacka i räser galoppen, och Maria och Elfie som typ travade lika fort som alla andra galopperade :P
Det var ganska roligt, men lite skrämmande i början ska jag erkänna. Och som vanligt gör jag ju konstiga saker och tabbar mig hela tiden, men men. är man van så är man.

Ikväll tillbringade jag min tid på golvet och hade träningsvärk i hela kroppen! en känsla som man inte har haft på X antal år. Men det är ju bra att veta att fettet har rört lite på sig :P det ska ju bli plats för all julmat. Ja, snart är det jul, och på julen äter man allt som serveras. Här i småland verkar de inte ha förstått det där med dopp i grytan, de påstår att det ska vara äckligt, men jag håller inte med. Dopp i grytan är en tredition, och traditioner håller man fast vid. Hur äckliga de än är! Det svenska sättet.

Minnen är konstiga saker, de smyger sig på en när man minst anar det. Det är inte lätt att tänka på annat när de väl har överrumplat en. Fast för livet.

Nej, nu är det väl dags att försöka sova lite, och skratta lite till i min ensamhet.

shit, jag har ju ställt ut sopor i trapphuset... Ja ja, grannarna pallar det, de luktar illa. Alltså inte soporna, utan grannarna. Det är därför ingen kommer och hälsar på hos dem.. Inte för att någon hälsar på mig heller... Betyder det att jag luktar illa?

nu är det dags!

Screw alla nyårs löften säger jag bara! här skall ske förändring. Var ute och tränade! jag passar på om kvällarna så att ingen ser mig, sen springer jag i skogen och räddar små djur från olja under tiden. JAG tänker på miljön vettni ;)
meeeen får man någon cred? naj, trodde ju inte det. dessutom så kommer jag väl fortsätta att svulla som vanligt. That's life. Vissa är bara dömda fetton

Nu sitter jag i min säng och nöjjer mig för dagen. Imorgon är en ny dag som kräver att jag ställer alarmet.
adios amigos eller vad nu Batman säger
BATMAN AWAY! eller så kanske inte.. ja ja, whatever

sedan sist

Ja, vad har hänt sen sist. Jag har klarat mandomdsprovet i stallet. jag red Micki utan att dö på kuppen, hon var inte så hemsk som jag trodde!
sen kämpar man vidare i skolan, idag var sista lektionen med Holger innan julen! eller iaf för mig :) inget ont om Holger, jag beundrar mina med kämpar som försöker införa nya ord i Svenskan och sånna som håller lektion om hur människor liknar djur på projektlednings kurser.

Sitter just nu på skolan, efter att skolan  har slutat! jag är imponerad av min själv ska ni veta. Inte för att jag gör någonting vettigt nu när jag har glömt alla relevanta böcker hemma, men jag tycker att det kompenserar för att kom försent imorse. Ja, kära läsare. jag väcktes av att Annsie ringde mig fyra minuter efter att lektionen hade börjat och frågade vart jag var. Men snabb var jag och tog mig hit på en halvtimme! och det är faktiskt väldigt snabb.

imorgon är en ny dag

Detta stod på tavlan:
500 milljoners silljoner hjärnceller kan inte ha fel Antonia är bäst

ännu ett inlägg med föga betydelse

Här finner jag mig själv igen med att lyssna på underlig italiensk musik.
Vad har jag gjort idag? det är kanske ingen som undrar, men jag gillar att berätta, deal with it!
började dagen med att snooza i två timmar, snooz knappen är djävulens verktyg. Sen drog man sig till stallet med Lina och for ut och red en lång skritt tur med alla slags äventyr. Utan att ljuga kan jag säga att det innehöll armén och intrång. Men det tar vi en annan gång.
Sen for man hem, jag hade fortfarande inte packat upp min kasse ifrån Ullared! ja just ja, igår var jag på ullared, kanske ska berätta om det också:

Igår tog jag bussen från vaggeryd till Värnamo,  jag hade aldrig varit på Vaggeryds busstation innan, så jag blec lite chockad när de berättade att den består av en enda busskur! herregud, det är ju mer lodis än btk!  Jag äkte gratis :)
Sen mötte Sandra mig och vi gick hem till henne och David och käkade lite soppa, sen bar det av till ULLARED! i ullared drabbades jag av storhetsvansinne, jag sprang runt och bara slängde saker i vagnen , jag var överallt! jag sket i om jag behövde saker eller ej. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag gillade det! det var jag och furu-möbel-folket. Vi har någon sorts tyst överenskommelse.
Jag köpte
julklappar
schampoo och balsam
godis ;)
julstjärna
julduk
rep att ha runt resväskan
och en massa andra saker som jag bara har ett svagt minne av
underbart!

jag ska möjligtvis dit nästa vecka också, och jag vet att ni är avis

antonia out

RSS 2.0